Azi:  --.--.---- / --:--:-- 
categorie produse
  + pentru barbati
    - tricouri
  + pentru femei
    - tricouri
  + pentru copii
    - tricouri


Pentru a putea cumpara produse personalizate de pe site-ul nostru trebuie sa urmati cativa pasi simpli.

Pasul 1:

Navigati prin categoriile si subcategoriile din meniul stanga si alegeti categoria de produse dorita sau puteti folosi direct aplicatia grafica "OnlineStudio v1.01" prin apasarea butonului din meniul de sus .Pasul 2:

Odata ajuns in categoria dorita, navigati printre produsele prezentate, de unde puteti selecta produsul dorit facand click pe imaginea produsului sau pe mai multe detalii...Pasul 3:

Aici sunt prezentate toate detaliile produsului. Este afisata metoda de personalizare disponibila pentru produsul respectiv. Pentru a putea personaliza online produsul folositi butonul din dreapta .Pasul 4:

Se va deschide aplicatia grafica "OnlineStudio v1.01" unde puteti personaliza produsul online asa cum doriti dumneavoastra. Aici puteti sa adaugati text, desene din biblioteca, imagini de pe calculatorul personal, sa modificati caracteristicile obiectelor adaugate, etc.
Daca nu aveti cont trebuie sa va inregistrati inainte de a face comanda folosind butonul .Pasul 5:

Dupa ce ati terminat de personalizat produsul, asa cum ati dorit, il puteti comanda folosind butonul din aplicatia grafica.

Sistemul de comanda se desfasoara respectand urmatorii pasi denumiti in continuare status-uri de executie:
 1.  SE VERIFICA DESEN 
  In cel mai scurt timp, Departamentul Comenzi va verfica daca din punct de vedere tehnic comanda dumneavoastra se poate realiza si daca fisierele furnizate au specificatiile necesare pentru derularea comenzii. In caz contrar, va vom solicita informatii suplimentare. Pentru verificarea online a status-ului comenzii curente, puteti accesa urmatoarea adresa www.vreautricoulmeu.ro/statuscomanda.html. Daca informatiile legate de comanda curenta nu sunt corecte sau au aparut erori, va rugam sa anulati comanda cat mai repede posibil folosind adresa precedenta.


 2.  DESEN ACCEPTAT 
  Comanda, respectiv desenul atasat comenzii se pot realiza din punct de vedere tehnic si vi se va emite factura proforma. Din momentul confirmarii platii, comanda va intra in executie. Daca in decurs de 5 zile de la emiterea facturii proforme nu s-a efectuat plata, comanda va fi anulata automat.

  Dat fiind faptul ca produsele comercializate pe acest site sunt personalizate la comanda si nu mai pot fi folosite ulterior in cazul refuzului de primire, plata se va efectua in avans.

  Plata se poate efectua prin transfer bancar sau depunere numerar la orice agentie/sucursala a bancii BRD, in contul afisat pe factura proforma. De asemenea, plata se mai poate efectua si prin Posta Romana, de la orice oficiu postal, utilizand serviciul "mandat postal". Nu uitati sa mentionati nr. facturii proforme pe documentul de plata. In caz contrar, plata nu va fi luata in considerare.


 3.  SE VERIFICA PLATA 
  Se verifica plata facuta de catre dumneavoastra. In cel mai scurt timp, din momentul in care avem confirmarea platii dumneavoastra, comanda va intra in executie.


 4.  COMANDA IN LUCRU 
  Plata a fost confirmata si comanda va intra in executie. Vom specifica in cate zile lucratoare comanda dumneavoastra va fi gata de livrare.


 5.  COMANDA LIVRATA 
  Comanda dumneavoastra a fost predata curierului pentru livrare. Vom specifica urmatoarele informatii legate de livrare: nume societate curierat si nr. AWB colet. Plata transportului va fi integral suportata de catre dumneavoastra.

  Pentru livrarea produselor noastre, folosim 2 modalitati:

  - Livrare prin Posta Romana
  Costul expedierii este de aproximativ 8 lei (inclusiv TVA) pentru primul kg. In cazul Postei Romane costul coletului variaza atat in functie de distanta cat si de greutate, astfel incat costul de transport pe care vi l-am prezentat este doar estimativ. Termenul de livrare este de maxim 4-5 zile de la data expedierii coletului in functie de localitatea destinatara. Pentru mai multe detalii legate de pret, consultati si www.posta-romana.ro

  - Livrare prin Fan Courier
  Costul expedierii este de 15 lei (fara TVA) pentru primul kg. Pentru coletele ce depasesc aceasta greutate pretul creste cu aproximativ 1.20 lei/kg. In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier se taxeaza 0.80 lei/km. Livrarea se face in 24 de ore in toate orasele in care firma are agenti, iar in celelalte in maxim 48 ore. Pentru mai multe detalii legate de pret, consultati si www.fancourier.ro

  *  Pentru comenzi mai mari de 500 lei (fara TVA), transportul este GRATUIT!


 6.  COMANDA ANULATA 
  Comanda dumneavoastra este anulata.
La fiecare schimbare a status-ului comenzii dumneavoastra veti fi anuntat pe e-mail si de asemenea il puteti verifica online folosind butonul din meniul de sus care va deschide aplicatia "OnlineStudio v1.01-status comanda".
NOTA: Toate informatiile descrise in pasii de mai sus reprezinta de asemenea "Temeni si conditii" pe site-ul www.vreautricoulmeu.ro

Magazin   |   Cum cumpar   |   Contact   |   Galerie   |   Status comanda   |   OnlineStudio v1.01